Matkailuhankkeen kuulumiset 12/2021

image description

Hanke alkaa olla lopuillaan ja hankkeen tulokset esiteltiin ÄäneHubilla. Lue lisää viimeisimmistä kuulumisista alta.

Hankkeen tulokset esiteltiin hankkeen päätöstapahtumassa ÄäneHubilla 10.11.2021. Voit katsoa tallenteen hankkeen tulosten esittelystä täältä.

Digielämyksiä Doerzissa

Hankkeen aikana tehtiin myös video hankkeesta sekä hankkeen aikana valitusta myyntikanavasta Doerzista. Voit katsoa videon täältä. Muistathan myös, että Äänekosken Doerz-alustan kampanja on vielä käynnissä vuoden loppuun asti. Kun lisäät tuotteen tai palvelun alustalle, osallistut 100€ arvoisen elämyslahjakortin arvontaan. 

Matkailun kestävää kehitystä

Hankkeen aikana edistetty Sustainable Travel Finland -ohjelmaan on hyvä ilmoittautua, kun joulun kiireet hellittävät. Kestävän kehityksen lisääminen yrityksen liiketoimintaan sekä lisää yrityksen kilpailukykyä, että on jokaisella yrityksellä edessä jossakin vaiheessa. Muistathan myös Äänekosken kaupungin ilmastokumppanuusohjelman, joka on matalan kynnyksen ohjelma myös muille, kuin matkailun toimijoille. Lisätietoja tästä ohjelmasta antaa Vihreä uusiutuva Äänekoski -hankkeen projektipäällikkö Sirpa Kortelainen.

Sirpa Kortelainen
Projektipäällikkö
Vihreä uusiutuva Äänekoski -hanke
sirpa.kortelainen@aanekoski.fi
040 186 4792

Kiitos hankkeessa mukanaolijoille!

Haluan tässä vaiheessa kiittää kaikkia hankkeessa mukana olleita toimijoita. Hanke on pintaraapaisu kohti digitaalista matkailua Äänekoskella. Olemme oppineet hankkeen tuloksista kuitenkin paljon ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Hankkeen avulla löysimme paljon uutta osaamista Äänekoskelta, sekä pystyimme myös luottamaan jo tunnettuun osaamistaitoon. Tästä olen erittäin kiitollinen, sillä tällä oli suuri vaikutus hankkeen etenemiseen ja menestymiseen.

Lämmin kiitos siis kaikille ja oikein mukavaa loppuvuotta 2021!

Laura Kortelainen
Projektiasiantuntija
Matkailuelinkeinon muutostarpeet ja digitaalinen saavutettavuus -hanke
0405599654
laura.kortelainen@aanekoski.fi