Etätyöskentelytila ÄäneHub

Riitta Koivisto |

Share Share Share
image description
Etätyön innovaatioihme, ÄäneHub, tarjoaa tiloja ja välineitä työskentelyyn sekä neuvotteluihin. Paikalta voit löytää yritysneuvojan ja yhteisömanagerilta saat tietoa tiloista ja toiminnasta. 

ÄäneHub on yhteisöllinen työtila, jota voi hyödyntää kuka tahansa ja täysin ilmaiseksi! Oletko opiskelija tai etätyöntekijä, jonka päivät pysähtelee kotona pesukoneen piippaukseen tai vieressä juoksenteleviin lapsiin? ÄäneHubilta löydät 17 rauhallista työskentelypistettä, 2 yhdistettävissä olevaa neuvotteluhuonetta sekä työskentelyyn että kahvitauolle sopivan aulatilan keittiön läheisyydestä.

ÄäneHubin keittiön varustuksiin kuuluu jääkaappi ja mikroaaltouuni, joissa voit säilyttää ja lämmittää evääsi. Lisäksi keittiöstä löytyy Äänehubin kahvinkeitin, kaapista kahvia ja kauramaitoa. Kahvitauollasi voit istuskella aulassa ja verkostoitua muiden hubilaisten kanssa. 

Yritysneuvoja Sanna Kiuru ja Yhteisömanageri Ulla Aaltonen

Yrittäjille ja yrittäjyydestä kiinnostuneille ÄäneHub on myös oiva paikka työskentelyyn, verkostoitumiseen ja tiedonhankkimiseen. ÄäneHubilta löydät kaupungin yritysneuvontaa, sekä kattavasti tapahtumia ja tietoa POKEn yritys- ja työelämäpalveluista. Ajankohtaiset tapahtumat löydät Äänehubin nettisivuilta ja facebookista sekä instagramista.

Tiistaiaamuisin ÄäneHubilla juodaan aamukahvit kello 9-10, jolloin tapaat iloisen yhteisömanagerin Ullan, elinvoimayksikön asiantuntevan yritysneuvojan sekä Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopiston henkilökuntaa. Teema-aamuissa mukana myös erialojen asiantuntijoita sekä muita vieraita. Seuraava teema-aamu on 15.9., jolloin teemana on hyvinvointi ja heti yhdeksältä äänessä on yrityssparraaja Tarja Huttunen, jonka kanssa keskustellaan, mikä auttaa jaksamaan. 

ÄäneHubin toiminta on kehittämishanke, jossa ovat mukana Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, Äänekosken kaupunki sekä Keski-Suomen liitto. Hanke on käynnistetty vuonna 2019. 

Aulan tolpista saat virtaa laitteisiisi.
Aulassa voi istuskella pöydän ääressä tai tyylikkäillä sohvilla.

Äänehubin tilat sijaitsevat Pokella, Piilolan kampuksen alueella, G-rakennuksessa. Käyntiosoite on Piilolantie 17, ja tilat ovat avoinna arkisin 8.00-16.00. ÄäneHubin tilojen esittelystä vastaa yhteisömanageri Ulla Aaltonen, johon voit ottaa yhteyttä, jos sinulla on jotain kysyttävää tai toivot hänen tutustuttavan sinut tiloihin. Ulla vastaa mielellään kysymyksiin ja on vastaanottamassa uusia hubilaisia, jotta he kokevat olonsa turvallisiksi ja tervetulleiksi. Voit myös vain etsiä itsellesi tyhjän työskentelytilan Aulasta, Karstusta tai Työhuoneista. Jos ovet tiloihin ovat lukossa, voit pyytää kansliasta oven avausta. 

Järvi ja Koski -nimiset neuvottelutilat ovat myöskin maksuttomat, ja varattavissa Ullan kautta. Niistä löydät kannettavan tietokoneen, videotykin ja fläppitaulun, sekä tilaa kummastakin huoneesta kymmenelle henkilölle. 

Järvi-nimisen luokkahuoneen ovi

Yhteystiedot

Ulla Aaltonen, Yhteisömanageri

puh. 040 596 4530

hello@aanehub.fi

Piilolantie 17 PL 41, 44100 Äänekoski

Sisäänkäynti Piilolan kampuksen G-rakennukseen, missä ÄäneHub sijaitsee