Torppa

Riitta Koivisto |

Share Share Share
image description

Trendeiksi nousseet vastuullisuus ja paikallisuus yhdistyy lähiruoassa.  Lähiruoka tuo esiin paikallisia makuelämyksiä sekä tukee pienyrittäjiä ja paikallisia tuottajia. Äänekoskellakin eletään ilmiöksi muuttuneiden trendien parissa ja lähiruokaa tarjoilee aivan ydinkeskustassa, Koskikeskuksessa, kahvila-myymälä Torppa.

Päivän pulla kahvin kylkeen.

Maistuisiko kahvin kanssa päivän pulla tai perjantaina perinteinen munkki? Kahvion vitriinistä löydät makeat ja suolaiset leivonnaiset, jotka vievät kielen mennessään. Tarvitsetko piristystä päivääsi tuoreella smoothiella vai maistuuko lounassalaatti? Kannattaa suunnata Torppaan ja istahtaa turkoosiin pöytään nautiskelemaan. Kiireisimmät voivat ottaa kahvinsa mukaan. 

Kahvilan vitriinistä löydät herkkuja moneen makuun.

Suoramyyntiosuuskunta torppareiden kahvila-myymälä Torppa palvelee Koskikeskuksessa Powerin ja Kesportin välisellä käytävällä arkisin 10-17 ja lauantaisin 10-14. Tilauksesta saat erilaisia herkkuja juhlapöytääsi tai arjen iloksi. Tilaukset kannattaa tehdä viikkoa aiemmin, mutta jos viime hetken hätä iskee, aina voi kysäistä, onnistuisiko.

Herkullinen salaatti lounaaksi.

Torpassa palvellaan asiakkaita sydämellä ja päivittäiset kohtaamiset ovat tärkeitä. Asiakkaiden toiveita kuunnellaan, ja tästä syystä myös lounassalaatti ilmestyi valikoimiin. Myymälän hyllyistä löydät paikallisia käsitöitä, joiden myynnissä pyritään ylläpitämään vaihtelevuutta sekä kiinnitetään huomiota kausituotteisiin. Täältä löydät tuliaiseksi paikallista vietävää tai itsellesi iloa kotiin. 

Kaikki tuottajat ovat Äänekoskelta tai lähikunnista, joten paikallisuus on taattu. Aktiivisia tuottajia tällä hetkellä on noin 50, joten valikoimasta löytyy vaihtelevasti toivottuja tuotteita. Satokauden mukaan saatavilla on vihanneksia ja juureksia, hedelmiä sekä marjoja. Torpasta löydät pakastetut tyrnit turvaamaan c-vitamiinin saantisi, superfoodia parhaimmillaan!

Kauden satoa myynnissä
Myymälästä saat paikalliset tuliaiset sekä ihania tuotteita kotiin.

Tuoreet leivät ja leivonnaiset kotiin viemisiksi ilahduttaa koko perheen herkkusuita ja pakasteina myytävät kotitekoiset keitot helpottavat kiireisen arjen keskellä. Jos oma kalaonni ei ollut parhaimmillaan, saa Torpan pakastimesta paikallista kalafileitä. Torpan hyllyissä houkuttelee trendikästä lähiruokashoppailijaa myös hunajat ja lihasäilykkeet. 

Aina tuoretta leipää ja leivonnaisia, paikallisia herkkuja arjen keskelle
Aitoja makuja ja paikallisia ruokaelämyksiä noutamaan!

Koskikeskus, Kauppakatu 11, Äänekoski