Visit -lähettiläät saapuvat

Milla Hytönen |

Share Share Share
image description
Alkuvuosi on mennyt muutosten vallassa Visit Äänekosken osalta ja seuraavaksi on luvassa lisää uudistuksia. Jo tutuksi tulleet #hiddenäänekoski -lähettiläät vaihtuvat visit -lähettiläiksi. Visit -lähettiläiksi valikoitui monipuolinen joukko eritaustoista olevia positiivisen Äänekosken sanomaa jakavia henkilöitä. Visit -lähettiläät tuottavat sisältöä Visit Äänekosken sosiaalisen median kanaviin omasta näkökulmastaan ja tuovat vaihtelevaa sisältöä kaikkien nähtäville. Jos koet, että haluaisit tulla osaksi yhteisöä ja toimia visit -lähettiläänä ole rohkeasti yhteydessä meihin (matkailu@aanekoski.fi).

Uusien lähettiläiden joukosta löytyy myös Äänekosken ulkopuolella asuvia henkilöitä, joilla on yhteys kaupunkiin. Tämän myötä saadaan näkökulmaa myös siitä, miltä Äänekoski näyttää ulkopaikkakuntalaisen silmin. Paikalliset visit -lähettiläät asuvat eri puolilla Äänekoskea ja luovat omannäköistään sisältöä arjestaan ja harrastuksistaan. Eri näkökulmia yhdistelemällä saadaan esille kattava kokonaisuus kaupungista ja siitä mitä sillä on tarjota eri kohderyhmille.

Lähettiläänä toimiminen on vapaaehtoista, eikä siitä makseta erillistä korvausta. Tämän vuoksi lähettiläillä ei myöskään ole velvoitetta tuottaa tietynlaista sisältöä, vaan heidän tuottamansa kuvat ja tekstit ovat aito kuvaus elämästä Äänekoskella. Lähettiläät tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa Teamsin välityksellä 10.6. ja tapaamisen perusteella luvassa on monipuolista ja tasokasta sisältöä uusista näkökulmista.

Keitä he sitten ovat?

Uusien visit -lähettiläiden lyhyet esittelyt löydät alta ja lisää tietoa saatte seuraamalla Visit Äänekosken Instagramia ja Facebookia sekä #visitlähettiläs.

Mira Ekroos @pikkumirkkuli

Heippa! Oon Mira ja asustelen Äänekoskella maalaismaisemissa. Täällä on luonto lähellä ja vietänkin siellä paljon aikaa liikkumalla sekä yksin että kahden koirani kanssa. Lisäksi olen synnynnäinen multasormi ja touhuilen paljon pihassa ja puutarhassa. Pelailen myös frisbeegolfia ja olen kouluttautunut frisbeegolf -ohjaajaksi.

Nea Nyholm @unelmia_rakentamassa

Moikka! Oon Nea ja asun Jyväskylässä mieheni ja koirani kanssa. Mökkimme sijaitsee Äänekoskella pienen järven rannalla. Vapaa-ajalla tykkään mökkeillä, remontoida, lököillä ja ulkoilla. Myös käsityöt ovat lähellä sydäntäni. Valmistuin juuri sisustussuunnittelijaksi. Mikä olisi inspiroivampaa kuin mökkeillä ja antaa luovuuden virrata?

Simo Terävä @simoterava

Moro! Mie oon Simo Terävä 22-vuotias ja kotoisin Äänekoskelta. Tällä hetkellä asustelen pohjoisessa Rovaniemellä! Opiskelen metsätalousinsinööriksi toista vuotta. Kilpailen maastopyöräilyssä kansallisella tasolla ja kierrän ahkerasti kilpailuja kesäisin. Tykkään myös käydä etsimässä kesäisin uimapaikkoja koiramme Leon kanssa.

Miia Lomperi @miialom

Moikka! Oon Miia 33v ja miehen lisäksi meidän perheeseen kuuluu lapset 10v, 8v, 6v sekä 2v. Lisäksi perheessämme on pari koiraa. Asumme Sumiaisten ja Matilanvirran rajalla. Vapaa-aika kuluu hyvin paljolti ihan vain perheen kesken ollen ja koirien kanssa ulkoillen sekä käsitöitä tehden. Ammatiltani olen lähihoitaja ja työskentelen kotihoidossa.

Ella Tuovinen @tuovisella

Moikka! Olen Ella ja asun Hirvaskankaalla yhdessä mieheni kanssa. Kotoisin olen Pohjois-Savosta, mutta nautin suuresti elämästäni Keski-Suomessa, jossa päivät palvelen asiakkaita Kelloliike Tammelinissa yhdessä tätini ja hänen miehensä kanssa. Vapaa-aikani vietän hyvin aktiivisesti liikkumalla pääsääntöisesti hiihtäen, juosten tai kuntosalilla heiluen. Lisäksi kotona pyörivä #ellantyöleiri työllistää myös ystäviä ja sukulaisia melko usein.

Teemu Hakalax @tempepoika

Moi! Mun nimi on Teemu ja minulla on kaksi koiraa. Vapaa-aikani kuluu erilaisten harrastusten parissa luonnossa. Tykkään meloa, retkiluistella, kalastaa ja mökkeillä. Olen kotoisin Äänekoskelta ja asustelen keskustan tuntumassa. Työpäiväni kuluvat tehtaalla, joten metsässä liikkuminen tuo hyvää tasapainoa arkeen. Luonto ja ympäristö ovat lähellä sydäntäni.

Tällä porukalla on hyvä käynnistellä visit -lähettiläiden uudistunutta konseptia. Tervetuloa mukaan uudet lähettiläät! Luonnollisesti osana yhteisöä toimivat myös Sini Kaapro-Lindenberg ja Peter Lindenberg (tutummin @sinijapete). Tässä vielä heidän terveisensä Visitin seuraajille ja uusille lähettiläille: "Meillä on erinomainen porukka lähettiläinä ja jokainenhan voi olla myös visit -lähettiläs. Nautitaan kesästä ja jaetaan tunnelmia kuvien ja tarinoiden muodossa ja muistetaan tägätä @visit_aanekoski."