Urhon viimeinen runkosarjamatsi Murskaamossa pelataan lauantaina 22.2.2020!

Niko Pasanen |

Share Share Share
image description

Urhon playoffs haaveet murenivat valitettavasti vain teoreettisiksi Peurunka HT:n voitettua SuKiKan viime sunnuntaina. Tällä voitolla Peurunka karkasi kolmen pisteen päähän. Tasapisteisiin on mahdollisuus, mutta II-divarissa tasapistetilanteessa sijoituksen ratkaisee maaliero, joka Peurungalla on parempi.

Sarjatilanne ei kuitenkaan vähennä lauantaisen ottelun merkitystä, nimittäin kyseinen ottelu on Urhon viimeinen runkosarjamatsi legendaarisessa Suolahden jäähallissa, Murskaamossa! Vieraaksi tähän suureen tapahtumaan saapuu lohkovoiton jo varmistanut Karjalan Kopla.

Kävin alkuviikosta esittämässä Urhon väelle tiukkoja kysymyksiä Murskaamosta ja tulevasta uudesta jäähallista. 

Otteluun on kutsuttu paikalle kaikki aiempien vuosien Urhon edustusjoukkueen pelaajat ja taustajoukot. Äänekosken kaupunki lahjoittaa 40 paria 34-44 kokoisia luistimia sekä muutamia lasten kypäriä klo 15.30 alkaen, sekä ensimmäisellä erätauolla.

Urhon joukkueen kapteeni Sami Pekkala toivottaa kaikki tervetulleiksi vielä kerran legendaariseen Murskaamoon: ”Jos vajaan 30 vuotisen hallin historian aikana ei ole kerennyt kokemaan Murskaamon tunnelmaa, on nyt täydellinen ajankohta lähteä nauttimaan keväisestä säästä Suolahteen!  Otteluun on kutsuttu paikalle kaikki aiempien vuosien Urhon edustusjoukkueen pelaajat ja taustajoukot. Ottelussa jaetaan Äänekosken kaupungin lahjoittamana 40 paria 34-44 kokoisia luistimia sekä muutamia lasten kypäriä klo 15.30 alkaen. Vastustajan rosterissa on myös mielenkiintoinen nimi, jota kannattaa tulla seuraamaan. Nimittäin tšekkiläinen hyökkääjä Tomas Netik, jolla on kokemusta yli 200 KHL ottelusta sekä Tsekin maajoukkueesta!”

Legendaarisen Murskaamon vierelle on alkanut jo nousemaan uusi, nollaenergiajäähalli! Syksyllä pääsemmekin hankkimaan uusia muistoja uuden hallin miljööstä.

Kaikki mukaan kannustamaan urhon viimeinen runkosarjaottelu murskaamossa!

Niko -  kyljyskuiskaaja