Keitele-Päijänne Hanke

image description

Tervetuloa mukaan Keitele-Päijänne -matkailun kehitysprojektiin! Kehittämisyhtiö Witas Oy on aloittanut 1.11.2020 yrittäjävetoisen Keitele-Päijänne -alueen matkailun kehittämisprojektin. Projekti keskittyy alueen matkailutarjonnan konkreettiseen tuotteistamiseen, markkinointiin ja myyntiin yhdessä alueen yritysten ja alan johtavien toimijoiden kanssa. 

Projektissa tuotteistetaan alueen yritysten tarjontaa ja matkapaketteja kotimaan ja Keski-Euroopan markkinalle. Mukaan projektiin ovat tervetulleita Keitele-Päijänne alueen matkailuyritykset ja yksityiset majoittajat, joiden tavoitteena on tuotteistuksen, markkinoinnin ja myynnin kehittäminen sekä verkostoituminen.

Projektin lopputuloksena yrityksille ja kunnille syntyy konkreettisia myytäviä tuotteita, jotka löytyvät myös online-myyntikanavista. Tuotteita on mahdollista markkinoida ja myydä sellaisenaan tai matkapakettina projektin aikana ja sen päätyttyä. 

Hanke koostuu viidestä vaiheesta: 

1. Projektin valmistelu, tiedotus ja ilmoittautumiset 18.12.2020 mennessä 

2. Tuotteistustyöpajat ja yrityskohtainen tuki, tammi-maaliskuu 2021 

3. Markkinointi ja myynti Keski-Euroopan ja kotimaan markkinalla, maalis-elokuu 2021 

4. Tuotteiden testaus asiakkaiden ja yritysten kanssa, touko-elokuu 2021 

5. Tuotteistuksien viimeistely asiakaspalautteiden pohjalta projektin jälkeiseen myyntiin, syys-marraskuu 2021. 

Jos olet hankealueen yrittäjä tai yksityinen majoittaja ja olet kiinnostunut yrityksesi kehittämisestä ja kansainvälistymisestä tutustu ja ilmoittaudu mukaan 18.12.2020 mennessä. Lisätietoa ja ilmoittautuminen alla olevista linkeistä: 

Facebook

Kotisivu

Osallistuminen on kuntien rahoituksesta johtuen maksutonta, mutta velvoittaa aktiiviseen kehitykseen ja yhteistyöhön. 

Rahoittajana projektissa toimivat Varsinais-Suomen liitto ja Etelä-Savon maakuntaliitto sekä mukana olevat kunnat Keski-Suomesta ja Päijät-Hämeestä: Viitasaari, Pihtipudas, Kinnula, Kivijärvi, Konnevesi, Äänekoski, Laukaa, Toivakka, Jyväskylä, Muurame, Jämsä, Kuhmoinen, Sysmä, Padasjoki ja Asikkala. Projektiin osallistuvat työpanoksella myös Jyväs-Marine Oy ja Elämys Group Oy. 

Rahoitus on myönnetty matkailuelinkeinon elpymistä edistävät kehittämishankkeet –rahoituksesta ja hankkeen kokonaisbudjetti on 150 000 euroa. Projektin toteutusaika on 1.11.2020 – 31.12.2021. 

Yhteistyöterveisin yrittäjät, Maarit Kiiskinen ja Noora Kokko