Vielä ehtii - Teatteri Eurooppa Neljän upea show Kartano Kievarilla

Katriina Nykopp |

Share Share Share
image description

Kuva: @sini&pete

Vielä ehtii -  Teatteri Eurooppa Neljän upea show Kartano Kievarilla

Teatteri Eurooppa Neljän kesäteatteri on Äänekoskella toivottu ja pidetty kesävieras. Kievarin Kesäteatterissa  Äänekosken Hietamalla tänäkin vuonna esiintyvä TE4 viettää 30-vuotisjuhlaa ja sen kunniaksi lavalla säkenöivät perustajajäsen Kunto Ojansivu ja pitkän linjan neloslaiset, Satu Säävälä ja Erkki Teittinen. Tämä kolmikkohan on Joulukalenterista tuttu ainakin lapsiperheissä:  Tonttu Toljanteri, Joulumuori ja Viänänen. Muissa rooleissa nähdään Jyri Ojansivu, Neija Välilä, Maiju Jokinen sekä Paavo Honkimäki.

"Mies joka tiesi liikaa" kertoo teatterin alkuajoista ja 30 vuoden aikana on kertynyt produktioita, onnistumisia, epäonnistumisia ja paljon naurua.  Musiikki on tälläkin kertaa tärkeä osa esitystä, ja katsoja saa pyyhkiä aika ajoin naurun sekä myös liikutuksen kyyneleitä.

Tähän aikaan kesästä on jäljellä enää tunnelmalliset yönäytökset, jotka ovat erityisen hienoja ja niitä on tarjolla vain kaksi kappaletta! Yönäytökset alkavat klo 22 ja hämärtyvässä illassa huolella suunniteltu valoshow ja viimeisten esitysten luoma kaiho tekevät esityksestä erilaisen: vaikka olisi jo käynyt katsomassa yhden näytöksen, yönäytös on kuin eri näytös. Lainaan vielä tyttäreni sanoja (hän oli mukana toissa vuonna avustajana) "Tää jos joku kannattaa käydä katsomassa, mieleenpainuva kokemus!"

Viimeiset näytökset Kievarin Kesäteatterissa 2. ja  3.8. 2019 klo 22. www.kievarinkesateatteri.fi TULE SINÄKIN! 

Katriina