Matkailuhankkeen kuulumiset 10/2021

image description

Lue alta Matkailuelinkeinon muutostarpeet ja digitaalinen saavutettavuus -hankkeen tuoreimmat kuulumiset.

Jyväskylän ammattikorkeakoulun pitämät valmennukset ovat nyt ohi, kiitos osallistujille! Lisää digitaalisia matkailutuotteita alkaa valmistua ja hankkeen marraskuun tapahtuma on julkaistu. Lue lisää tapahtumasta ja ilmoittaudu mukaan täältä!

Digitaalista matkailua

VR-luontopolut ovat rakentuneet hyvin ja niistä tulee erittäin jännät ja mielenkiintoiset kokonaisuudet. Haluatko kokea Hietaman alueen kivikauden tarinoiden ja musiikin avulla? Entä haluatko tietää enemmän Sumiaisten Hitonhaudan jännittävästä historiasta? Mikäli vastasit kyllä, ilmoittaudu hankkeen tapahtumaan ja tule testaamaan tuotteita ÄäneHubille marraskuussa.

Doerz valittiin Äänekosken matkailun myyntialustaksi kesällä. Doerz-kampanja on vielä käynnissä lokakuun loppuun asti. Lisää oma elämyksesi Doerziin, niin pääset osallistumaan 100€ Doerz-lahjakortin arvontaan!

Valmennusta digitaaliseen tuotteistukseen

Jyväskylän Ammattikorkeakoulu piti mielenkiintoiset valmennukset tärkeistä aiheista digimatkailuun ja tuotteistukseen liittyen. Myös valmennuksien materiaaleja pääset hyödyntämään vielä hankkeen tapahtumassa marraskuussa, sillä hankkeessa pidetään tuotteistuksen ja tarinallistamisen työpajat. Työpajoissa on rajoitettu osallistujamäärä, joten ilmoittaudu mukaan ajoissa.

Lisätietoja:

Matkailuelinkeinon muutostarpeet ja digitaalinen saavutettavuus -hanke
Laura Kortelainen
laura.kortelainen@aanekoski.fi
040 5599 654