Visit-lähettiläiden uusia tuulia

Milla Hytönen |

Share Share Share
image description

Visit -lähettiläät ovat positiivisen Äänekosken sanansaattajia. Nykyisiä lähettiläitä on kahdeksan ja he kertovat Visit Äänekosken sosiaalisen median kanavissa Äänekoskesta omasta näkökulmastaan. Uusimmat lähettiläät ovat Outi Pantsar, joka toimii kulttuurilähettiläänä sekä Iida Piilonen, joka kertoo muun muassa lapsiperheen harrastuksista ja talon rakentamisesta Äänekoskella. Jo aiemmin aloittaneet Visit-lähettiläät ovat Teemu Hakalax, Miia Lomperi, Olga Kolari, Ella Tuovinen, Simo Terävä ja Mira Ekroos. Lue alta uusien Visit-lähettiläiden kuvaukset ja jo aiemmin lähettiläinä toimineiden terveisiä!

Keitä he ovat?

Iida Piilonen

Moi. Olen Iida, 35 vuotta. Meillä on 3 teini-ikäistä lasta. Asumme Äänekoskella, keskellä Suomea.  Tänä keväänä valmistuin kätilöksi. Aiemmin olin koulutusfirmassa koulutuspäällikkönä. Alanvaihtoa en ole katunut. Rakastan työtäni perheiden kanssa.

Asumme tällä hetkellä Äänekoskella 70-luvun omakotitalossa, johon teimme sisä- ja ulkoremontin muuttaessamme taloon 14 vuotta sitten, sen jälkeenkin kunnostamista on riittänyt.  Rakennamme uutta taloa parhaillaan Kuhnamonjärven rantaan. Yhteistyö Äänekosken kaupungin kanssa on ollut saumatonta ja helppoa. Minut löytää sosiaalisesta mediasta @kota_kukkulalla.

Minulle on ollut aina tärkeää, että lapsilla on harrastuksia. Haluaisin tuoda esille esimerkiksi Äänekosken laajaa harrastustarjontaa ja ihan vaan arkea Äänekoskella.

Outi Pantsar

Olen Pantsarin Outi, tuore Visit Äänekosken kulttuurilähettiläs.

Olen alunperin pohjoisen tyttö, mutta asunut Äänekoskella jo seitsemän vuotta.

Parhaiten minut tunnetaan Äänekosken Taidepuiston perustajana. Taidepuiston lisäksi nautin taiteesta ja kulttuurista monipuolisesti niin livekeikoilla, teatterissa kuin näyttelyissä.

Rakastan värejä, villapaitoja, hyvää teetä sekä seikkailua geokätköjä etsien. Minut löytää Instagramista @outimaar.

Pari vinkkiä kesälle: Ääniä Festivaalin Taidepuiston konsertit ja Äänekosken Pride-tapahtuma

Mira Ekroos

Multasormi Äänekoskelta tässä hei! Kun kevät koittaa on sormet välittömästi mullassa ja vanhan maatilan puutarhassa käy tohina, on päästy vauhtiin.

Vieressä pyörii pari koiruutta joista toinen kaivaa onnellisesti juuri istutettua kukkapenkkiä...

Paljon liikutaan metsässä ja tehdään välillä luontoretkiä. Yksi lemppari lähiretkeily paikka Äänekoskella meille on Kapeenkoski, sinne on helppo mennä ja siellä on helppo liikkua. Ottaa eväät mukaan tai käydä vaan kuuntelemassa kosken kuohuja ja rauhoittumassa, minä vuoden aikana tahansa.

Lisäksi taustaa löytyy frisbeegolfin osalta sekä kilpailijana että ohjaajana. @pikkumirkkuli tililtä tulet löytämään kaikkea värikästä, mustaa ja valkoista sekä tietenkin kukkasia. 

Simo Terävä

Moikka! Mä oon Simo Terävä ja kotoisin Äänekoskelta! Opiskelen Rovaniemellä kolmatta vuotta metsätalousinsinööriksi! Kilpailen maastopyöräilyssä kansallisella tasolla!

Tuon omissa sosiaalisen median alustoissa esille Äänekosken huippu pyöräilymaastoja aina asfalttiteistä polkuihin! Myös julkaisen somessa sisältöä muista vapaa-ajan viettopaikoista Äänekoskella esimerkiksi Frisbeegolf-radoista, SUP-lautailusta ja koiran kanssa ulkoilusta! Instagramista minut löytää @simoterava nimimerkin alta! Tulen päivittämään Instagramia Äänekoskelta aina kun olen siellä käymässä! Eli aika usein. :)

Ella Tuovinen

Ellan tililtä bongaat hiihtoa, suunnistusta, lenkkeilyä ja paljon muuta aktiivista toimintaa. Ellan puuhastelua voit seurata Instagramissa @tuovisella.

Ellan vinkki kesään: Äänekoskelta löytyvät upeat luontopolut. Ei tarvitse poiketa kauas keskustasta, kun voit nähdä kauniit maisemat ja tuntea rauhoittumisen.

Psst.. Muistathan seurata myös muita lähettiläitämme @tempepoika, @sonicpoetry_finland ja @miialom.

Kuinka Visit Äänekosken näkyvyys toimii?

Matkailun alueellisena markkinointiorganisaationa Visit Äänekoski vastaa alueen yhteismarkkinoinnin koordinoinnista ja toteutuksesta, Visit Äänekosken digitaalisten kanavien sisällöntuotannosta ja kehittämisestä, painotuotteista, kampanjoista, messuista sekä mediasuhteista. Visit Äänekosken keskiössä ovat Äänekosken alueen luontokohteet ja retkeilypaikat, mutta siellä esitellään myös laajasti tapahtumia, kulttuuria sekä paikallisia yrityksiä. Visit Äänekoskella käytössään verkkosivut www.visitaanekoski.fi, jossa on ajankohtaisia julkaisuja sisältävä blogi. Lisäksi Visit Äänekoski toimii aktiivisesti Facebookissa ja Instagramissa.

Facebook-sivulla jaamme artikkeleita ja blogitekstejä, joita tuottavat Visit -lähettiläät, matkailuyritykset itse, vierailijat sekä matkailu- ja markkinointiasiantuntija. Lisäksi Facebookissa julkaistaan ajankohtaisia tapahtumia, menovinkkejä ja esittelyjä alueen matkailupalveluista. Mikäli haluat antaa vinkin omasta tapahtumastasi tai toiminnastasi, jonka haluat sivullemme, ota meihin yhteyttä matkailu@aanekoski.fi tai merkitse @visit_aanekoski julkaisuusi.

Visit Äänekosken Instagram-tilille voidaan päivittää ja repostata Jyväskylän seudun matkailuun liittyvää kuvamateriaalia. Käyttämällä hashtagia #visitäänekoski #visitaanekoski sekä #hiddenaanekoski annat meille luvan uudelleen jakaa kuvasi. Päivitämme Visit Äänekosken tarinat-kohtaa päivittäin ja jaamme siellä meidät merkinneiden julkaisuja aktiivisesti. Käytäthän erityisesti tarinat-julkaisuissa @visit_aanekoski, näin saamme tiedon julkaisusta ja sen uudelleen jakaminen on helpompaa.