Hiushalkomon uudet tilat

Riitta Koivisto |

Share Share Share
image description

Kävin lapsesta asti aina samalla kampaajalla ja ajatuskin siitä, että pitäisi antaa jonkun muun koskea saksilla hiuksiini tuntui tuskaiselta. Kun muutto Keski-Suomeen oli totisinta totta ja kampaamomatkat Kymenlaaksoon olisivat olleet turhan pitkiä, piti löytää uusi luotettava ammattilainen, joka saisi laittaa sakset kiharoihini. Kokeilin muutamaakin eri vaihtoehtoa, kunnes löysin sen oikean, Marikan. Olin Marikan asiakkaana jo ennen Hiushalkomoa, enkä vaihtaisi mihinkään! 

Asiakas Hiushalkomon penkillä

Hiushalkomo toimi noin kolme ja puoli vuotta Koskikeskuksen yläkerrassa, mutta on vastikään muuttanut uusiin tiloihin Sammonkadulle, joihin kävin tutustumassa ja ihastumassa. Ensinnäkin tilat ovat ISOT, avarat ja valoisat, toisekseen ne ovat esteettömät. Tienvarressa on varmasti aina vapaata parkkitilaa ja Halkomon kulman takana on Halkomon ikiomat, merkityt parkkipaikatkin. Auton saa ajettua vaikka oven eteen, mistä pääsee sisään ilman suurempia kynnysten ylittämisiä ja sisälläkin on tilaa ottaa vaikka koko apuvälinearmeija mukaan.

Parturi-kampaamo Hiushalkomon julkisivu

Ihanan kodikkaan oloisissa tiloissa hyllyt notkuvat mukaan ostettavista tuotteista ja uutuuksiakin on muuton myötä ilmaantunut. Erityisesti luonnonkosmetiikan tuotteisiin Halkomossa pyritään panostamaan koko ajan vain voimakkaammin, ja niille on kysyntääkin. Tämä onkin mielestäni todella hyvää plussaa, kun kampaamoreissulla voi täydentää omia kosmetiikkavarastoja, eikä tarvitse ajella Jyväskylä ekokauppoihin tai tilata tuotteita netistä. Halkomon luonnonkosmetiikan joukosta löytyy niin kotimaisia pienyrittäjien tuotteita kuin myös kansainvälisten jättien tunnettuja tuotteita. Pöytiä koristaa kukkaset ja värikkäät elementit sisustuksessa tekevät Hiushalkomosta juuri halkojansa näköisen.

Eikä halkoja työskentele yksin, sillä kaveriksi on jo jokin aika sitten ilmaantunut vuokratuolille pilkkoja. Hiushalkomolla hiusten lisäksi voi ehostaa kulmiaan ja ripsiään sekä kynsiään. Itselleni aivan vieraalta kuulostanutta kulmalaminointiakin on tarjolla.

Hiushalkomon tuotevalikoima

Hiushalkomon upeita tiloja kannattaa lähteä ihastelemaan. Ovet ovat aukioloaikojen mukaan auki klo 16 saakka, mutta hyvin usein valot ovat päällä pitkälle iltaan, kun halkomolla touhutaan asiakkaiden parissa. Halkomon avajaisia vietetään perjantaina 13.3. klo 10-18, jolloin tarjolla on lettipullakahvit ja lisäksi tasatunnein tapahtuu aina jotakin! 

Hiushalkomo, Sammonkatu 2, Äänekoski

Parturi-kampaamo Hiushalkomon odotustila

Riitta