Tanssin taikaa Painotalon perinteisillä joulumarkkinoilla

Katriina Nykopp |

Share Share Share
image description

Painotalon perinteisillä joulumarkkinoilla oli mukana niinikään perinteinen tanssikilpailu. Minä onnekas sain olla yksi kilpailun oppilaista!

Kilpailu on hiukan kuten ohjelmassa Tanssii tähtien kanssa, mutta me tanssimme lavatansseja, fuskua ja tangoa. Harjoituskertoja ehti olla kolme reilun tunnin mittaista treeniä, joissa mentiin niin että poninhäntä hulmusi ja nauru raikui. Meillä oli kokenut tanssija opettajana ja porukalla hiottiin tanssia. Me oppilaat olimme koko lailla ummikkoja, mutta kummasti meistä kaikista kuoriutui jos ei nyt parkettien partaveitsiä, niin varsin näppäriä tanssijoita kuitenkin!

Minä huomasin, että tanssiminen on kovaa liikuntaa, mutta valtavan hauskaa. Kenties uskaltaudun lavalle vaikkapa Kartano Kievarille?

Tänä vuonna oppilaina oli kanssani Saana Peurasaari, Mervi Hyppönen, Timo Hyppönen ja Jorma Niskanen. Opettajina Aila Vuorenmaa-Palmio, Uisu Leinonen, Pekka Keskinen ja Erja Pentinpuro. Musiikkivastaavana ja tsempparina Pekka Palmio.

Kilpailu järjestettiin jo 13. kertaa ja sen tuotto meni kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen. Tänä vuonna kerättiin rapiat 400 e ja potti luovutettiin Perhetyölle samassa tilaisuudessa.

Hyvää joulua kaikille!

Katriina