Hohtokeilailua sekä SUP-lautailua Pankkari Bowlingissa

Simo Terävä |

Share Share Share
image description

Lauantai-iltana meidän oli tarkoitus mennä kokeilemaan sup-lautailua Pankkari Bowlingiin, joka on hankkinut vuokrattavaksi kaksi sup-lautaa. Kun lauantai-ilta koitti ja olimme lähdössä kotoa Pankkari Bowlingiin, alkoi kuitenkin raju sade ja tuuli Otus-myrskyn vuoksi. Siksi totesimme, ettei suppailu ehkä ole paras idea tälle illalle. 

Pelkäsimme, että lauantai-illan aktiviteettimme muuttuisi pelkäksi kotona löhöilyksi. Pankkari Bowlingin Tuija kuitenkin ehdotti meille, että tulisimme hohtokeilaamaan. Meistä idea kuulosti tosi hyvälle ja lähdimme oitis keilahallille! 

Hohtokeilausta Pankkari Bowlingissa

Pankkari Bowlingiin saapuessa meidät otti vastaan oikein mukava kassahenkilö. Vaihdoimme keilakengät jalkaan ja rupesimme keilaamaan! Mahtavaa, että Äänekoskella on keilahalli, missä voi viettää läheisten kanssa aikaa ja vaihtaa kuulumisia. Meillä se tosin meni enemmän pisteiden katsomiseen ja pieneen kilpailemiseen :D 

Pankkari Bowlingin keilapallovalikoima

Oli hieno nähdä, miten Pankkari Bowling ottaa vakavasti koronaepidemian. Sen vuoksi jokainen käytetty keilapallo jätetään keilauksen jälkeen paikalleen, että henkilökunta voi desinfioida keilapallot. Voin suositella vahvasti hohtokeilaamista kesäillan ohjelmaksi. Aika meni kun siivillä ja se oli todella hauska tapa viettää pienellä porukalla aikaa. Samalla voi käydä Pankkari Bowlingin terassilla ihailemassa upeaa auringonlaskua ja katsomassa tyyntä Kuhnamoa!

Ilmakuva Pankkarista

Kun ilmat jälleen sallii testaamme ehdottomasti SUP-laudat Kuhnamon rantaan tulevalta uudelta laiturilta!

Simo Terävä - @simoterava