Valokuvaamo Korsi Creative Photographyn ylioppilaskuvat Äänekosken kaupunkimiljöössä

Yada Ruppert |

Share Share Share
image description

Valmistuttuani lukiosta en ollut edes miettinyt ylioppilaskuvien ottamista, saati juhlan pitoa, sillä sukuni ei asu Suomessa. Mutta rakas perheeni silti kaipasi joitain kuvia valmistujaisista, koska he eivät päässeet paikan päälle. 

Tutustuin Korsi Creativeen ensimmäistä kertaa Biotalous- ja juustomessuilla Äänekoskella auttaessani pöytänsä löytämisessä. Olin töissä kyseisillä messuilla järjestäjänä ja sometusvastaavana, joten vietin paljon aikaa messuilla. Päivä oli erittäin lämmin, joten kiersin mielelläni sisätiloissa puhumassa eri yrityksille heidän toiminnastaan ja heidän tarjonnastaan. Pysähdyin puhumaan Minnalle ja huomasin, että hän oli myös ottanut kaverini ylioppilaskuvat valmistujaispäivänä ja nappasin käyntikortin taskuuni ennen kuin jatkoin matkaani valokuvamaan messuja. Olen siis itsekin kiinnostunut valokuvauksesta ja oli mukavaa puhua Minnalle tyylistään ja kuvauskohteistaan.

Kesää kerkesi mennä nopeasti ja pian oli jo juhannus, enkä ollut löytänyt valokuvaajaa ottamaan ylioppilaskuvia. Minun onnekseni Minna otti yhteyttä Saanaan ja hän kysyi, olisinko kiinnostunut tästä. Otin mielelläni vastaan, sillä se olisi mahtava mahdollisuus oppia valokuvauksesta hieman lisää ennen nyt alkavaa valokuvauskoulutustani.

Sovittuamme ajan, jolloin puhua enemmän yksityiskohdista (aika ja ympäristö), päädyimme kahteen ja mahdollisesti kolmanteen kuvauspaikkaan. Rento ja mukava ilmapiiri kuvauksen aikana oli mukava ja kameran edessä uskalsi olla rennosti ja poseeraus tuli luonnollisesti. Totta kai Minna oli myös hyvä neuvomaan ja ehdottelemaan asentoja. 

Aloitimme noin yhdeksän aikaan Äänekosken Nordean toimiston edessä. Aurinko oli juuri laskemaisillaan ja suhteellisen hiljainen katu oli mukava kuvauskohde. Koitimme ottaa kuvia myös Willen edessä sillalla, mutta lempipaikkani ylivoimaisesti oli Kovalanranta, jossa otimme vedessä kuvia. Onneksi oli ollut lämmin päivä, joten viileä vesi oli virkistävää. Auringon laskiessa otimme vielä viimeiset kuvat ja olin erittäin tyytyväinen kuvauksen loppuessa kuviin.

 

Kuvien saanti oli helppoa ja nopeaa. Asiakkaana olin erittäin tyytyväinen koko kokonaisuudesta ja minulle jäi mukava tunne kuvauksista.

Tämä blogiteksti kirjoitettiin yhteistyössä minun Yada
ja Korsi Creative Photographyn kanssa. Käy tutustumassa muihinkin kuviin @korsicreative -Instagramissa.

Syysterveisin Yada