Reijon #hiddenaanekoski -breikki

Reijo Honkonen |

Share Share Share
image description

Matka Äänekoskelle jatkuu…

Kun tulin valituksi yhdeksi #hiddenaanekoski -lähettilääksi, olin iloisesti yllättynyt. Tarkoitus oli kertoa paluumuuttajan tarinaa siitä, mitä kotiseutu ihmiselle merkitsee ja antaa – vielä vanhoillakin päivillä. 

Pääsin mukaan joukkoon, joka löi ällikällä seniorin. Muut lähettiläät olivat täynnä virtaa ja ideoita, joita he ryhtyivät oitis myös toteuttamaan. Opin heiltä Äänekoskesta paljon sellaista, mitä en tiennyt olevan olemassakaan. Asenne oli kohdallaan niin toimeksiantajalla kuin lähettiläilläkin. 

Samaan aikaan oma osuuteni typistyi ja typistyi, kun kävi selväksi, ettei suunniteltu paluumuutto Äänekoskelle sujukaan suunnitelmien mukaan. Syy ei ollut Äänekosken eikä edes minun, vaan olosuhteiden. Tein lähettiläsaikanani sentään joitain kulttuuripläjäyksiä ja piilotin lahjakasseja. Hauskaa oli, mutta myös huono omatunto.

Nyt on vanhan ketun aika päästää irti ja vetäytyä miettimään, millä ilveellä muutto Äänekoskelle voisi toteutua. Ehkä palaan sitten taas lähettilääksi. Mutta nyt het voa uutta lähettilästä kehiin!

Parhain terveisin Reijo

Kiitos Reijolle, kun olit mukana #hiddenaanekoski -porukassamme!