Nuorin #hiddenaanekoski lähettiläs Linnea

Linnea Lahtinen |

Share Share Share
image description


Oon Linnea, nuorin hiddenäänekoski lähettiläs. Oon seuraavana syksynä menossa yläasteelle koulunmäelle. Mun harrastuksiin kuuluu harmonikan soitto ja kuoro Alakeiteleen musiikkiopistossa ja katutanssi Koskelassa. Lisäks vietän aikaa myös koiraharrastuksissa. Mun perheeseen kuuluu mun äiti, isä, kaks pikkusiskoa, pikkuveli, kaks koiraa ja kaks pupua. Meidän molemmat koirat, Nekku ja Sani on bordercollieita. 

Asun mun perheen kanssa Äänekoskella, Ääneniemessä omakotitalossa. Kesäisin tykkään käydä uimarannoilla kavereiden kanssa. Esimerkiksi Kovala kuuluu suosikkeihin, sieltä löytyy aina kavereita ja siellä saa hyvin kulumaan aikaa.Somelähettinä tuon esille ainakin paljon tekemistä mun ikäsille, toki ne kelpaa myös nuoremmille ja vanhemmille. Mun postauksissa tulee näkymään myös mun harrastuksia ja paljon muuta.

Pääset seuraamaan Istagramiani nimellä @/linneaemiliia