Lisää elämyksesi Doerz -myyntialustalle

Laura Kortelainen |

Share Share Share
image description

Visit Äänekoski mahdollistaa elämysten myynnin ja ostamisen Doerz -myyntialustan kautta. Alustalle voi lisätä palveluita, elämyksiä sekä online -tuotteita ilman kuukausimaksua. Palveluntarjoajalta veloitetaan ainoastaan myydyn tuotteen komissio, joka on Visit Äänekosken alustalla 10 prosenttia tuotteen tai palvelun hinnasta.

Yksi Matkailuelinkeinon muutostarpeet ja digitaalinen saavutettavuus -hankkeen tavoitteista oli valita myyntialusta Äänekosken matkailulle. Kriteereinä oli alustan helppokäyttöisyys, mahdollisuus alustan ylläpitämiseen hankkeen jälkeen sekä se, että hankkeen aikana tuotetut virtuaaliset matkailutuotteet voidaan myös lisätä alustalle. Selvitystä tehtiin eri myyntialustojen välillä ja tarjouksia pyydettiin usealta alan toimijalta. Eri kriteereiden perusteella myyntialustaksi valittiin Doerz.

Kaikki elämykset yhdellä alustalla

Doerz on myyntialusta elämyksille, joita sivustolle voi lisätä myös ilman Y-tunnusta. Tämä mahdollistaa sen, että Äänekoskella myös yksityishenkilöt voivat esitellä lempipaikkojaan matkailijoille vaivattomasti. Parhaimmillaan Doerz -myyntialustalla toimiminen voi korvata esimerkiksi kesätyöt ja toimia ponnahduslautana yrittäjyyteen. 

Doerz -myyntialusta mahdollistaa Äänekosken matkailuelämysten löytymisen yhdeltä alustalta. Näin yhden yrityksen ei tarvitse miettiä suuria kampanjoita verkkokauppansa markkinointia varten, vaan yritys hyötyy Visit Äänekosken yhteydessä toimimisesta. Yrityksen tuotteet ja palvelut voivat olla esillä useamman eri Doerz -toimijan alustoilla, yrittäjän näin halutessaan.

Elämysten lisääminen alustalle on helppoa ja riskitöntä, sillä se ei vaadi sitoutumista kuukausimaksuihin. Doerz auttaa Äänekosken elämysten markkinoinnissa erilaisten kampanjoiden myötä. Suosittelemme tutustumaan muiden Doerz-toimijoiden tuotteisiin ja palveluihin inspiraation löytämiseksi. Alustalta löytyy yllättävän yksinkertaisia, mutta erittäin mielenkiintoisia elämyksiä.

Käyttäjäkokemuksia


Osa Äänekosken alueen matkailuelämyksistä löytyy jo Doerzista. Visit-lähettiläsyhteisöstä tuttu Olga Kolari kertoo omia kokemuksiaan alustasta:

"Kiinnostuin Doerz -alustasta, kun osallistuin tammikuussa Visit Jyväskylä Regionin järjestämään koulutukseen. Mietin silloin myyntikanavaa omien opastuotteiden testaukseen ja Doerz vaikutti juuri sopivalta. Käyttöönotto on erittäin helppo, eikä siihen liity kustannuksia, kuten liittymis- tai rekisteröintimaksuja. Alustan ajatus on, että elämystuottajaksi voi ryhtyä kuka tahansa, niin yrittäjät kuin yksityishenkilötkin. Loistava ominaisuus on eri kieliversioiden lisääminen samalle elämykselle. Omalla elämykselläni on tällä hetkellä kolme kieliversiota (suomi, englanti ja venäjä). Asiakaspalautteena tuli, että elämyksen varaaminen Doerzin kautta on ollut kätevää ja vaivatonta. Doerz Academysta saa hyviä eväitä markkinointiin ja oma tuote saa lisää näkyvyyttä erilaisten kampanjoiden myötä. Omille kotisivuille upotettuna Doerz toimii myös verkkokauppana. Suosittelen Doerzin käyttöä. Alku on helppo ja mahdollisuuksia on paljon."

Alustan linkki toimii jo. Käy lisäämässä elämyksesi tänne! Jos et vielä ole valmis oman elämyksesi luomiseen, voit käydä tutustumassa ja ostamassa muiden elämyksiä täältä!

Alustan käytöstä pidetään valmennus Äänekoski Areena Pankkarilla 18.8.2021 klo 10:00-13:00. Valmennus on avoin kaikille kiinnostuneille. Tervetuloa mukaan!