Huh hellettä ja kelien kesäkuuta!

Heidi Hämäläinen |

Share Share Share
image description

Luontoretket eivät juurikaan kesähelteillä ole meidän perhettä houkuttaneet. Koin pientä kriisiä somen sisällöntuoton kanssa, koska olen huomannut, että ig tiliäni seuraa paljon nimenomaan luonnon ja luontokuvauksen ystäviä. 

”Mihin minä nyt pullakori-, kukka- ja kahvikuppikuvani laitan?” Pelkkä instastoori ei riitä.  Olen luvannut myös ”arkea, kun ei elämä pelkkiä luontokuvia ja kulttuuria ole”. Näin luki oikein printtilehdessä, kahteen eri eri kertaan. 

Asia korjattu. Ainakin luulen niin. Perustin instagramiin @heidimaria_h rinnalle toisen ig-tilin. Arkisempaa elämää voi nyt seurata aivan omalta ”ei luontokuva sisältävältä” tililtä instagramista: @kiilto_kuvia.  

Luonto/retkeilysisällöt pysyvät ennallaan @heidimaria_h tilillä sitä mukaan kuin retkillä käymme.

Perustelut miksi näin. Erilliset tilit aihepiirien mukaan minun nähdäkseni palvelee tilien seuraajia. Retkeilijä ja luontokuvaaja ei välttämättä halua nähdä aamukahvi-kuvia rintamamiestalossa, vaikka kahvikupin vieressä maljakossa olisikin luonnonkukkia ja aamuleivän raaka-aine on pellossa kasvanut. Kodista, sisustuksesta ja sen semmoisesta kiinnostunut taas ei välttämättä ole kiinnostunut retkikohde esittelystä gps koordinaatteineen ja karttaäpsien kehumisesta. Henkilökohtaisesti minulle olisi helpompaa lätkiä asiat sikin sokin, mutta seuraajan kannalta sillisalaatti ei välttämättä ole kiinnostavaa. Siksi katsoin, että näiden sisältökokonaisuuksien on järkevämpää antaa olla kokonaan erillään. 

Erilliset tilit eri aihealueille palvelevat myös yhteistyötahoja, koska kohderyhmällä on toisinaan väliä. Vaikka pääsääntöisesti kyse somelähettiläänä tekemistäni julkaisuista onkin vapaaehtoistyötä, voi sitäkin tehdä tehokkaasti ja tähän pyrin. :)

Sisältöehdotuksia ja/tai toiveita saa ja voi esittää myös Direct Messagilla instagramissa

Tervetuloa seuraamaan molempia tilejä oman kiinnostuksen mukaan tai vain toista :)

terkuin,

Heidi Hämäläinen

@heidimaria_h - retki ja luontokuvia

@kiilto_kuvia - koti, arki, sisustus yms.