Ensimmäinen postaus. Esittelyssä #hiddenaanekoski -lähettiläs Niko

Niko Pasanen |

Share Share Share
image description

Kaverit kutsuu mua kyljyskuiskaajaksi

Olen -94 syntynyt mies, aviomies maailman ihanimmalle vaimolle ja isä kahdelle tytölle. Nuorempi tyttö, Eva, täytti huhtikuun loppupuolella vuoden. Esikoinen, Ada, täyttää lokakuussa 3vuotta. Minä itsekin täytän vuosia lokakuussa, 4päivää Adan jälkeen. Täyteen tulee 25vuotta.

Elämäni ensiaskeleet olen ottanut Äänekosken Hietamalla, nykyisin asustelen Äänekosken keskustaajamassa. Työkseni toimin Äänekosken K-Citymarketin kalamestarina. Opiskelen tällä hetkellä myös Paraisten kalakoulussa ammattiopisto Liviassa, Keskon K-Kalamestarivalmennusta, josta valmistun tulevana syksynä.

Harrastan paljon työhöni liittyviä asioita. Savustus ja grillaus on noussut ehkä rakkaimmaksi touhuksi. Kalastus on myös mielekästä touhua. Muina harrastuksina kesäisin on frisbeegolf ja aina kun tulee jääkiekkoa, olen uskollinen penkkiurheilija. Tärkeää mainita, että kannatan Turun Palloseuraa, en tiedä miksi, mutta se on ainoa joukkue Leijonien lisäksi, jonka otteluilla on merkitystä.

Somelähetti taipaleella tuon nähtäville, mitä tällainen nuori lapsiperhe Äänekoskella touhuaa. Lisäksi omat harrastukset tulee näkymään postauksissani, esimerkiksi frisbeegolf on Äänekoskella älyttömän huikealla tasolla ja hoidolla. Äänekoskelaisten lähiruoat nousevat varmasti myös esille työni kautta postauksissani.

Lempipaikkani Äänekoskella Julmanpuro ja Julmanvuori Hietamalla. Lapsuuden kotini on näiden äärellä ja pienenä poikana näissä paikoissa tuli seikkailtua ja samoiltua. Myös Hietaman nuorisoseurantalon kaukalo on kova paikka, siellä on junnuna kavereiden kanssa vietetty koulun joululoma niin, että aamulla seitsemäksi kaukalolle ja illalla sit kotiin. Valkealampi Hietamalla ja Naarajärvi ovat tärkeimmät kalavedet. Naarajärvellä etenkin Kuikkasalmesta nousee kivasti kuhaa ;)